Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У прокуратурі Донецької області відбулись урочисті заходи з нагоди святкування Дня Конституції України

У прокуратурі Донецької області відбулись урочисті заходи з нагоди святкування Дня Конституції України
28764 ПЕРЕГЛЯДІВ
Напередодні святкування Державного свята – Дня Конституції України у прокуратурі Донецької області під головуванням прокурора Донецької області Євгена Бондаренка відбулись урочисті заходи із щирими привітаннями та нагородженням кращих працівників.
 
               
 
 
 
Участь у зібранні взяли заступники прокурора області, керівники структурних підрозділів, прокурори відділів та управлінь.
 
 
 
«У мене перше побажання для всіх з нагоди прийдешнього свята - це мир в Україні. Хотілось би, щоб всі норми основного Закону нашої держави - Конституції України завжди виконувались усіма громадянами України, і зокрема  представниками правоохоронних органів. Також від щирого серця бажаю, щоб усі, хто наразі через військові дії в регіоні не може потрапити додому, повернулись до рідних міст, осель та головне - до своїх родин», - зазначив у вітальному слові Євген Бондаренко.
                
 
 
 
Наказом Генерального прокурора України чотирьом працівникам прокуратури Донеччини достроково присвоєно класні чини, а одного з прокурорів особисто нагороджено   Подякою Генерального прокурора. Ще 17 працівників отримали у якості заохочення до державного свята подяки від прокурора Донецької області.
Теги: #законісправедливість #Донецькаобласть

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео