Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Повідомлено про підозру 18-річному юнаку у вбивстві

Повідомлено про підозру 18-річному юнаку у вбивстві
34852 ПЕРЕГЛЯДІВ
Олешківським відділом Новокаховської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом замаху на вбивство місцевого жителя та вбивства його матері.
У ході досудового розслідування встановлено, що 21.05.2020 близько 03.20 місцева жителька почула крики про допомогу від сусідів та викликала швидку допомогу та поліцію.
На місці правоохоронцями встановлено, що 58-річній жінці спричинено тяжке поранення у живіт. Потерпілу негайно було доставлено у лікарню, однак врятувати її життя медикам не вдалось. Окрім того, синові померлої спричинено не менше 5 ножових поранень та наразі він знаходиться у реанімації у тяжкому стані. На щастя, під час госпіталізації 27-річний потерпілий встиг повідомити лікарям про нападника, яким виявився 18- річний знайомий.
Наразі зловмиснику повідомлено про підозру за ч.2 ст.15, ч. 1 ст. 115 (закінчений замах на вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, оскільки особа виконала всі дії, які вважала необхідними для доведення злочину до кінця, але злочин не було закінчено з причин, які не залежали від її волі) та  п. 13 ч. 2 ст.115 (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, особою, яка раніше вчинила умисне вбивство) КК України.
Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

 

За вчинені злочини передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років або довічного  позбавлення волі.
 
Пресслужба прокуратури Херсонської області

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео