Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Попереджено спробу підкупу інспектора Держприкордонслужби на Чернігівщині

Попереджено спробу підкупу інспектора Держприкордонслужби на Чернігівщині
110858 ПЕРЕГЛЯДІВ

   За процесуального керівництва військової прокуратури Чернігівського гарнізону Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону викрито та затримано громадянина України після надання неправомірної вигоди військовослужбовцю Чернігівського прикордонного загону.

   Встановлено, що вказаний громадянин України у серпні 2020 року висунув інспектору прикордонної служби Чернігівського прикордонного загону пропозицію надання грошових коштів в сумі 13 200 гривень за згоду на виїзд та безперешкодне оформлення виїзду до Російської Федерації громадян України, в інтересах яких діяв підозрюваний.

   Безпосередньо після надання правоохоронцю частини неправомірної вигоди в сумі 9000 гривень особу затримано відповідно ст. 208 КПК України. Предмет неправомірної вигоди вилучено.



   Викриття та затримання відбулося за оперативного супроводження відділу внутрішньої та власної безпеки ДПС, Управління стратегічних розслідувань в Чернігівській області слідчим Територіального управління ДБР, розташованого в м. Києві.

   Санкція ч. 3. ст. 369 КК України, передбачає затриманому покарання у виді позбавлення волі позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,затримано,Держприкордонслужба,хабар,РФ

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео