Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Луганщині офіцер поліції Артур Полупан затримав чоловіка, який підозрюється у розбійному нападі н

На Луганщині офіцер поліції Артур Полупан затримав чоловіка, який підозрюється у розбійному нападі н
193663 ПЕРЕГЛЯДІВ

Затриманому 31-річному підозрюваному у вчиненні тяжкого злочину вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

До Сєвєродонецького відділу поліції 31 січня надійшло повідомленнявід 40-річної місцевої мешканки про те, що поблизу дитячого садочка по вул. Гоголя м. Сєвєродонецька на неї напав невідомий чоловік з ножем та вихопивши сумку, втік.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група, екіпаж УПП в Луганській області та оперативники, які встановили, що жінка проходила поблизу дитячого садочка близько 13 години. До неї підбіг молодий чоловік та, погрожуючи ножем, вирвав з її рук сумку, і швидко втік з місця події. За описом, який надала постраждала, було орієнтовано особовий склад поліції. У Сєвєродонецьку розпочалося оперативне відпрацювання міста.

Протягом двох діб поліцейські працювали над встановленням особи злочинця: перевіряли раніше засуджених за аналогічні злочини осіб, здійснювали поквартирне опитування місцевих мешканців щодо виявлення можливих свідків злочину, вилучили відео з ломбардів, магазинів для з’ясування маршруту розшукуваного. Від випадкових свідків по крихтах поліцейські зібрали інформацію, знайшли телефони, якими розбійник заволодів та вже встиг продати та вилучили їх, і встановили його особу.

02 лютого під час несення служби, поблизу міського палацу культури дільничний офіцер поліції Артур Полупан побачив чоловіка, який зовні був дуже схожий на ту особу, яка розшукувалась за скоєння цього тяжкого злочину, затримав його, і утримував до приїзду спецпризначенців батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Луганській області, після чого затриманий чоловік був доставлений до слідчого відділу Сєвєродонецького ВП.

Допитаний в якості підозрюваного 31-річний чоловік визнав свою провину, розповів про деталі вчинення кримінального правопорушення та місцезнаходження решти викраденого майна. Вилучені речові докази, в тому числі і можливе знаряддя вчинення злочину – ніж, долучені до матеріалів кримінального провадження, внесеного до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 187 КК України «Розбій».

Нагадаємо, що Артур Полупан - дільничний офіцер поліції відділу превенції Сєвєродонецького відділу поліції старший лейтенант поліції став «Людиною року 2017», отримавши премію в номінації «Правоохоронець року», запровадженою Луганської обласною державною адміністрацією.

https://www.facebook.com/csomvd/posts/1446574152117560

Відділ комунікації поліції Луганської області

Теги: поліція, поліція луганщини

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео