Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Луганщині працівники поліції розпочали реалізацію програми «Школа і поліція»

На Луганщині працівники поліції розпочали реалізацію програми «Школа і поліція»
193365 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 1 лютого 2018 року працівники сектору ювенальної превенції Лисичанського відділу поліції капітан поліції Анастасія Тарасова та капітан поліції Анна Гацько, інспектор патрульної поліції в Луганській області лейтенант поліції Єлизавета Князєва та інспектор ювенальної превенції управління превентивної діяльності рядовий поліції Тетяна Скиба розпочали спільну програму «Школа і поліція».

В рамках програми «Школа і поліція» та з метою профілактики дитячої злочинності працівники поліції провели профілактичні заходи зі школярами ЗОШ № 8 та 14. Реалізація програми просвітницько-профілактичних занять «Школа і поліція» серед учнів спрямована, в першу чергу, на налагодження відкритого продуктивного діалогу учнів з працівниками поліції при обговоренні важливих правових проблем та формування їхньої правосвідомої поведінки як у школі, так і поза нею.

Так, шкільні офіцери поліції обговорили зі старшокласниками такі теми: Протидія булінгу (цькування однієї дитини іншою, агресивне переслідування) в учнівському середовищі, безпечний Інтернет для користувачів підліткового віку та безпека при самостійному пересуванні містом.

Діти були активні та із задоволенням приймали участь в обговоренні піднятих працівниками поліції проблемних питань.

Відділ комунікації поліції Луганської області

Теги: поліція, поліція луганщини

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео