Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Луганщині інспектори поліції виявили «Оpel» сумнівного походження

На Луганщині інспектори поліції виявили «Оpel» сумнівного походження
83381 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інспектори поліції батальйону поліції особливого призначення на блокпосту в місті Сватове, виявили транспортний засіб з ознаками підробки документів на право керування.

Поліцейські, провівши перевірку документів на транспортний засіб «Opel Vectra», який зупинили на блокпосту, звіривши ідентифікаційні номери вузлів і агрегатів за наявними базами даних поліції з’ясували, що державні номерні знаки не належать зазначеному автомобілю, також свідоцтво про реєстрацію мало візуальні ознаки підробки.

Для проведення подальшої перевірки та з'ясування всіх обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Сватівського відділу поліції, яка задокументувала цей факт.

Матеріали внесено в ЄРДР, порушено кримінальне провадження за статтею 358 «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів» Кримінального кодексу України.

Також, за порушення п. 2.9 (в) (Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку, його експлуатація без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу…) Правил дорожнього руху, відносно водія складено адміністративний матеріал за ч. 7 статті 121 КУпАП, «Порушення водієм правил керування транспортним засобом…»


Відділ комунікації поліції Луганської області

Теги: поліція, поліція луганщини, підробка, транспортний засіб

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео