Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Луганщині поліція влаштувала музичний Великодній флешмоб

На Луганщині поліція влаштувала музичний Великодній флешмоб
55979 ПЕРЕГЛЯДІВ

За ініціативи керівництва поліції Луганщини та представників Сєвєродонецької єпархії УПЦ, з нагоди святкування Великодня, відбувся святковий флешмоб, у якому прийняли участь поліцейський ансамбль «Патруль», учні музичного училища ім. С. Прокоф’єва та мешканці міста.

Сьогодні, в одному з торгівельно-розважальних центрів м. Сєвєродонецька пройшов музичний флешмоб, присвячений Великоднім святам. Розпочали святковий захід вихованці музичного училища. Хлопці та дівчата неймовірно красиво заспівали Пасхальний тропар «Христос Воскресє» різними мовами – українською та грузинською.

Підхопили церковний спів піснею «Три янголи» артисти поліцейського ансамблю «Патруль».

Не менш чуттєвими були і інші виступи, які супроводжувались жвавими оплесками та відгукувались у серцях кожного присутнього.

«Сьогодні, вперше пройшов подібний захід, який має на меті згуртувати всіх жителів Луганщини, всилити в душу віру в перемогу добра над злом та нарешті досягнути спільними зусиллями довгоочікуваного миру на рідній землі», - наголосив заступник начальника ГУНП в Луганській області полковник поліції Руслан Усманов, вітаючи усіх з великим святом - воскресінням Христовим.

Відділ комунікації поліції Луганської області

Теги: поліція, поліція луганщини, флешмоб, великдень

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео