Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Викрито групу осіб, які у Маріуполі збували незаконно виготовлене пальне (ФОТО)

Викрито групу осіб, які у Маріуполі збували незаконно виготовлене пальне (ФОТО)
32895 ПЕРЕГЛЯДІВ

Під процесуальним керівництвом Донецької обласної прокуратури співробітниками слідчого управління та оперативним підрозділом ГУ ДФС у Донецькій області припинено злочинну діяльність групи осіб, які збували пальне сумнівної якості на території м. Маріуполя.

    

Досудовим розслідуванням встановлено, що у травні 2020 року чоловік організував продаж пального сумнівної якості на території м. Маріуполя та прилеглих районів. За допомогою знайомого місцевий мешканець збував бензин та дизпаливо з власних транспортних засобів. Щоденний заробіток спільників сягав близько 90 000 грн.



У ході санкціонованих слідчим суддею обшуків у гаражних приміщеннях та помешканні фігуранта виявлено та вилучено металеві та пластикові ємності для зберігання пального, пристрої для його перекачування, автотранспортні засоби, з яких здійснювався збут, а також понад 4 000 літрів незаконно виготовленого пального.

Дії правопорушників кваліфіковано за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене пальне та проведення відповідних експертиз.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео