Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Жінці, яка замовила напад на колишнього чоловіка, та трьом її спільникам повідомлено про підозру

Жінці, яка замовила напад на колишнього чоловіка, та трьом її спільникам повідомлено про підозру
50675 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури чотирьом особам повідомлено про підозру у вчиненні розбійного нападу, поєднаного з проникненням у житло, з метою заволодіння чужим майном у великих розмірах, вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч. 4 ст. 187 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 41-річна мешканка м. Лиману з метою заволодіння грошовими коштами колишнього чоловіка організувала розбійний напад на його будинок. До свого злочинного плану вона залучила трьох мешканців Херсонської області 32, 38 та 40 років, двоє з яких раніше вже відбували покарання за вчинення корисливих злочинів.

Увечері, 7 жовтня 2020 року, двоє нападників увірвались до домоволодіння, у якому перебувала співмешканка власника будинку. Правопорушники вдарили потерпілу, зв’язали їй руки та сховали у котельній кімнаті. Коли до дому повернувся чоловік, зловмисники завдали йому тілесних ушкоджень та змусили віддати ключ від сейфу, звідки забрали ювелірні вироби, 5300 доларів США, 100 тис грн після чого втекли.

Після скоєного злочину, нападники передали викрадене майно своєму спільнику для подальшого збуту та розподілу.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео