Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Полтавщині та Буковині ще дві судові установи перейшли під захист Служби судової охорони

На Полтавщині та Буковині ще дві судові установи перейшли під захист Служби судової охорони
303472 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні, 20 травня, ще дві судові установи на Полтавщині та Буковині перейшли під захист Служби судової охорони.
Так, Глобинський районний суд став двадцять третім об’єктом судової влади Полтавської області, який охороняється судовими охоронцями.
Начальник Територіального управління Служби у Полтавській області полковник Служби судової охорони Олександр Аленін разом із головою суду Тетяною Левицькою привітав суддів та працівників апарату установи з початком спільної співпраці та представив співробітників Служби, які відтепер забезпечуватимуть громадський порядок у судовій установі і дбатимуть про безпеку суддів, працівників та відвідувачів суду.
- Відтепер ці хлопці щоденно докладатимуть максимум своїх зусиль та професійних навичок для забезпечення надійної охорони суду та усіх, хто в ньому перебуватиме. Ми щоденно працюємо та вдосконалюємося для того, аби кожен із вас відчував себе захищеним! – підкреслив полковник Служби судової охорони Олександр Аленін.
А голова Глобинського районного суду Тетяна Левицька зазначила, що сьогоднішній день особливий для колективу установи.
- Адже захист системи правосуддя є невід’ємною частиною її успішної роботи. Впевнена, що відсьогодні ми під надійною охороною, - додала вона.
На Буковині під охорону співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Чернівецькій області перейшов Хотинський районний суд. Ця судова установа стала вісімнадцятим об’єктом системи правосуддя регіону, який перебуває під захистом охоронців Феміди.
Начальник Територіального управління Служби у Чернівецькій області полковник Служби судової охорони Олександр Драгус представив колективові судової установи співробітників, які відсьогодні забезпечуватимуть тут підтримання громадського порядку.
Він наголосив підлеглим на необхідності ввічливого ставлення до працівників і відвідувачів суду, недопущенні та припиненні протиправних дій, дотриманні заходів безпеки під час карантину.
Також судових охоронців з початком несення служби привітало й керівництво Хотинського районного суду.
За сталою традицією Служби судової охорони, жіночим колективам прийнятих під охорону судових установ подарували квіти.
Наразі під охороною Служби вже перебувають 509 об’єктів системи правосуддя держави в усіх 24 областях України.

Теги: Служба судової охорони, ССО,судова охорона

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео