Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Що стане на заваді президентським виборам?

Що стане на заваді президентським виборам?
195606 ПЕРЕГЛЯДІВ

Президент України поділився своїми міркуваннями стосовно виборів, що проходитимуть навесні 2019 року. Під час спілкування зі студентами и викладачами прикарпатських університетів Петро Порошенко повідомив: єдине, що може стати на заваді запланованому проведенню виборів – російська агресія.

4 грудня відбулася зустріч Президента України і студентів та педагогів вищих навчальних закладів Івано-Франківської області. Виступаючи в обласному центрі Прикарпаття, Петро Порошенко відповів на питання щодо можливості перенесення президентських виборів. За словами гаранта, єдиною причиною можуть стати відкриті агресивні дії з боку Російської Федерації. У випадку наземного збройного нападу на нашу державу, зауважив Президент, головним завданням буде захист країни. Жодна інша причина не стане на заваді запланованому на 31 березня наступного року виборчого процесу.

Серед важливих повідомлень очільника держави, про які він повідомив в Івано-Франківську – подання ним проекту закону на розгляд парламенту. Цей документ вносить пропозицію дозволяє проведення виборів на місцевих рівнях у регіонах, де діє воєнний стан. Чи підтримає Верховна Рада цей законопроект – невідомо.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео