Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Ольга Богомолець іде на вибори

Ольга Богомолець іде на вибори
223515 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ольга Богомолець планує взяти участь у прийдешніх виборах Президента. Про таке депутат оголосила у своєму зверненні у Фейсбуці. Головною метою Богомолець, за її словами, стане гарантія справедливості у країні.

Ольга Богомолець, яка з 2014 року є народним депутатом, виступила з заявою щодо свого рішення про участь у президентських виборах, які відбудуться за кілька місяців. У соціальній мережі Facebook з’явилося офіційне відеозвернення Богомолець. У ролику вона пояснила своє рішення. Зокрема, кандидат заявила про своє прагнення стати не лише гарантом Конституції, але й забезпечити справедливість. На переконання Богомолець, президент понад усе має бути для свого народу гарантом справедливості.

Ольга Богомолець має медичний фах та докторський ступінь в області дерматології. З 2014 року вона є народним депутатом Верховної Ради, крім того, є очільником комітету, що займається питаннями охорони здоров’я. Вибори Президента України заплановані на початок наступного року. Остаточний перелік кандидатів оголосять до 9 лютого 2019 року. Минулих виборів Ольга Вадимівна також претендувала на найвищий державний пост. Тоді вона посіла лише восьме місце серед усіх претендентів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео