Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент провів плідну зустріч з сенатором США

Президент провів плідну зустріч з сенатором США
56199 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Порошенко провів зустріч з сенатором США Рональдом Джонсоном. Про подробиці відвідин американським політиком столиці України відзвітувала прес-служба очільника держави.

У Києві пройшла зустріч українського президента з американським сенатором від партії Республіканців Рональдом Джонсоном. Під час зустрічі представники двох країн обговорили нагальні питання, які в першу чергу стосуються конфлікту України з Росією та національної і міжнародної безпеки. Переговори пройшли під знаком двосторонньої підтримки і довіри – сенатор запевнив, що їхні влада і народ у питаннях конфлікту з Росією повністю на боці України.

Серед тез, висловлених Петром Порошенком, найважливіша – необхідність термінового визволення українських моряків з російського полону та повернення захоплених кораблів. Крім того, президент висловив подяку американській стороні за підтримку Україні у її боротьбі за свої права і цінності.

Як зауважив сенатор, єдиною причиною його приїзду в Україну стало бажання продемонструвати абсолютну підтримку з боку Сполучених Штатів, у тому числі простих громадян. Для США є дуже важливим питання збереження територіальної цілісності України, наголосив Джонсон.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео