Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент анонсував перехід збройних сил на стандарти НАТО

Президент анонсував перехід збройних сил на стандарти НАТО
167958 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Порошенко провів зустріч з представниками ЗСУ у місті Здолбунові на Рівненщині. Під час спілкування з військовими 10 січня, голова країни запевнив, що до 2020 року стандарти НАТО будуть повністю реалізовані в організації українських збройних сил.

Виступаючи у Здолбунові Рівненської області 10 січня, Петро Порошенко розповів про державні плани щодо розвитку і модернізації вітчизняних збройних сил на найближчі роки. Президент упевнений, що вже в 2020 році військові стандарти НАТО діятимуть у збройних силах України, чого вимагає закон про національну безпеку.

У підтвердження своєї думки Порошенко повідомив, що після того як в озброєнні підрозділів ООС з’явилася американська техніка, окупаційні війська частіше утримуються від активних бойових операцій. Зокрема, за останній час проросійські сили значно рідше направляли свої танки на бойові позиції . Таким чином, після отримання допомоги від НАТО обстріли з проросійської сторони суттєво скоротилися.

Ще раніше спеціалісти з ЗСУ зауважували, що незважаючи на неможливість виконати всі вимоги НАТО до 2020 року, у української армії є шанс суттєво змінити стратегію, наблизившись тим самим до міжнародних військових стандартів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео