Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко вдруге піде на вибори

Петро Порошенко вдруге піде на вибори
28492 ПЕРЕГЛЯДІВ

Чинний очільник країни буде подавати свою кандидатуру на найближчі вибори. Про це стало відомо при проведенні форуму «Від Крут до Брюсселя». Під час виступу на заході Петро Порошенко пояснив своє рішення знову брати участь у виборах та поділився планами.

29 січня пройшов тематичний форум «Від Крут до Брюсселя», у якому Петро Порошенко брав активну участь, керівник країни офіційно заявив про свої наміри подавати власну кандидатуру на вибори-2019.

Як пояснив Президент, до рішення ще раз взяти участь у передвиборчих перегонах його спонукало почуття відповідальності, яке він відчуває до своєї країни та кожного українця. Як зізнався діючий голова держави, за роки свого президентства, він має приводи для гордості, однак при цьому є чимало приводів вибачатися перед співвітчизниками. За словами діючого гаранта, ще один президентський мандат йому необхідний для того, щоб закінчити те, що не було зроблено до цього, а саме – продовжити європейську інтеграцію та розвиток держави. Про те, що вже подав Петро Порошенко свій пакет документів до виборчого комітету, він не повідомив.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео