Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Андрій Садовий відмовився від участі у президентських виборах

Андрій Садовий відмовився від участі у президентських виборах
168332 ПЕРЕГЛЯДІВ

Андрій Садовий повідомив про свою відмову від участі від виборчої гонки. Львівський міський голова пояснив, що зняв свою кандидатуру на корить іншого кандидата – Анатолія Гриценка, який раніше очолював Міністерство оборони України.

1 березня під час брифінгу Андрій Садовий зробив важливу заяву: він відмовляється від участи у президентських перегонах у 2019 році на користь Анатолія Гриценка. Саме колишньому міністру оборони міський голова Львова висловив свою підтримку. Обидва політики проведуть спільну прес-конференцію 4 березня, на якій дадуть відповіді на соціально значущі запитання.

Підтримка Гриценка не носить суто номінального характеру: політики планують підписати договір. У цій публічній угоді будуть прописані важливі принципи, що стосуватимуться питань безпеки, оборони, боротьби з корупцією, політики відносно окупованих територій та кадрових аспектів. У свою чергу Анатолій Гриценко прокоментував цю подію у своєму Твіттері, подякувавши Садовому за підтримку.

На брифінгу Садовий зазначив лише, що він сподівається обрати чесного та антикорупційного президента, яким він на цей момент бачить саме Гриценка. На заході Садового супроводжувала його дружина, яка повністю підтримує чоловіка у його рішеннях.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео