Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Президент звільнив заступника секретаря РНБО

Президент звільнив заступника секретаря РНБО
112420 ПЕРЕГЛЯДІВ

4 березня посади секретаря РНБО був позбавлений Олег Гладковський. Президент особисто підписав відповідний наказ, про що було повідомлено на офіційному сайті гаранта і у Твіттері Петра Порошенка. Однією з причин такого рішення називають бажання голови держави приховати певні незаконні схеми, що проводилися за участю Гладковського.

Перед відвідуванням Миколаєва Президент повідомив про звільнення з посади першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського. Крім цього, чиновник був відсторонений від усіх посад, які він обіймав, зокрема, він втратив місце голови міжвідомчої комісії з політики ВТС. Офіційною причиною такого рішення є необхідність з’ясування причетність Гладковського до зловживань у сфері оборонних закупівель. Саме цей закид призвів до широкого резонансу у суспільстві. У свою чергу Порошенко гарантував проведення об’єктивного і незалежного розслідування цього питання.

Як повідомляють близькі до Президента кола, Гладковський був не чужою Порошенку людиною. Більше того, у різкому усуненні від посади вбачають активну участь самого Президента у незаконних схемах, які проводив Гладковський, оскільки його вважають постійним бізнес-партнером колишнього заступника секретаря РНБО. Відомо, що цей скандал вже значно знизив рейтинг Порошенка у передвиборчій гонитві.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео