Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Юлія Тимошенко бореться за ціни на газ

Юлія Тимошенко бореться за ціни на газ
84492 ПЕРЕГЛЯДІВ

4 березня столичний адміністративний суд скасував дію постанови Кабінету Міністрів щодо формування цін на газ для громадян. Приводом для такого рішення став позов кандидата у президенти України Юлії Тимошенко.

Юлія Тимошенко, яка є одним з лідерів у передвиборчих рейтингах, домоглася скасування постанови Кабінету Міністрів, прийнятого у 2016 році щодо формування нових цін за газ для населення. Саме її позов, який був задоволений окружним адміністративним судом столиці, став приводом для припинення дії постанови Кабміну від 2016 року. Цей документ свого часу став результатом виконання урядом України вимог МВФ. За його положеннями, для всіх громадян була встановлена єдина ціна на газ для населення та об’єктів промисловості. За словами Володимира Гройсмана, на той момент цей крок був вимушеним і не передбачав альтернатив. Як повідомляють, Кабінет Міністрів має 10 днів для подання апеляції і поновлення дії відповідної постанови.

Лідер політичної сили «Батьківщина» неодноразово стверджувала про свою тверду позицію стосовно цін на природний газ для українців. Тимошенко гарантує зниження вартості блакитного палива для громадян вдвічі після її приходу до президентства.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео