Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Польські спостерігачі за виборами вже рушили до України

Польські спостерігачі за виборами вже рушили до України
84556 ПЕРЕГЛЯДІВ

З Польщі до України вже виїхали незалежні спостерігачі, які будуть представляти місію ОБСЄ на президентських виборах 31 березня. Таку інформацію повідомили в офіційному представництві Польщі в Україні.

У польському консульстві в Україні повідомили, що 26 березня з Польщі виїхали тимчасові спостерігачі. За дорученням місії ОБСЄ вони спостерігатимуть за передвиборчим процесом і стежитимуть за виконанням міжнародних вимог.

Як повідомляли раніше, початково місія ОБСЄ мала складати загалом 684 спостерігачів. Однак оскільки згідно з положеннями закону представникам від Росії було відмовлено у реєстрації, зрештою від цієї структури приїдуть 660 осіб.

Минулого тижня Центральна виборча комісія повідомила загальну кількість міжнародних спостерігачів, яких очікують до кінця тижня. Остаточна кількість та точний перелік усіх іноземних учасників були оголошені 26 березня – у цій ролі зареєстровано 2344 особи. Загалом своїх спостерігачів до України відправлять 15 міжнародних організацій і 16 різних держав. Найчисельнішим буде відрядження від ОБСЄ. Серед іноземних держав найбільшу кількість спостерігачів планують відправити Польща та Швеція.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео