Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ЦВК відзвітувала щодо перебігу голосування

ЦВК відзвітувала щодо перебігу голосування
56481 ПЕРЕГЛЯДІВ

Виборчі дільниці України повідомили, що станом на 18 годину свій громадянський обов'язок виконала майже половина населення країни. Точно відомо, що свій вибір зробили вже понад 49 відсотків виборців.

Протягом дня виборчі дільниці регулярно надають відомості щодо явки громадян на вибори. Станом на 15.00 в середньому в Україні свій голос віддали 48,08% повнолітніх осіб. На 18 годину збільшилася до 49,8 відсотків з можливою похибкою у 0,6%.

За винятком окремих адрес усі виборчі дільниці змогли вчасно відкритися і надати громадянам можливість безперешкодно проголосувати. Всього в Україні було організовано 199 виборчих округів. За інформацією комісій, найбільш активною є явка жителів Запорізької області - там уже на 11 годину на дільниці прийшли понад 49 відсотків громадян. Трохи відставали від лідера протягом дня Чернігівщина та Дніпропетровщина - там повідомили про 48,84 і 48,74 відсотки відповідно. Найменш активні на даний момент жителі Закарпатської, Чернівецької та Івано-Франківської областей.

Триватиме голосування до 20 години, після чого розпочнеться опрацювання бюлетенів та підрахунок голосів.



 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео