Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Представники кандидатів у Президенти назвали ймовірну дату дебатів

Представники кандидатів у Президенти назвали ймовірну дату дебатів
196508 ПЕРЕГЛЯДІВ

Дебати між Петром Порошенком і Володимиром Зеленським найвірогідніше відбудуться 19 квітня. Про таку дату повідомив один з кандидатів Володимир Зеленський на власній сторінці у соцмережі, закликавши громадян взяти участь у складенні списку питань до чинного голови держави.

Володимир Зеленський, один з двох імовірних переможців президентських перегонів-2019, наполягає на проведенні дебатів між ним і Петром Порошенком 19 квітня. Така пропозиція з’явилася у профілі Зеленського в Інстаграмі. У своєму пості він закликав підписників допомогти зі складанням переліку питань до опонента.

Незважаючи на те, що у штабі чинного президента вважають, що це надто пізно, Порошенко відповів згодою. Початково Порошенко закликав Володимира Зеленського провести дебати 14 квітня. При цьому сам Президент відстоював ідею проведення традиційних передвиборчих дебатів у телестудії на центральному каналі. Згодом голова держави відповів згодою на ідею проведення заходу на стадіоні «Олімпійський». Іншою умовою Зеленського до свого опонента стало обов’язкове проходження перевірки на наявність у крові алкоголю та наркотичних речовин.

Якщо дебати відбудуться, кандидати зможуть особисто обговорити важливі питання та довести свою спроможність стояти на чолі країни.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео