Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Володимир Зеленський адресував українцям двомовне великоднє привітання

Володимир Зеленський адресував українцям двомовне великоднє привітання
56722 ПЕРЕГЛЯДІВ

Майбутній президент України привітав українців з Великоднем одразу двома мовами. Звернення до громадян Володимир Зеленський розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці. Окрему подяку політик висловив воїнам, які боронять незалежність держави.

Володимир Зеленський здивував загал, виклавши у соціальній мережі Фейсбук привітання з Великоднем, адресоване громадянам України. Пост майбутнього керівника держави двомовний: окремі абзаци написані українською, окремі – російською мовами. Зеленський побажав Україні божого захисту і процвітання, звернувся до українців у всіх куточках планети. Окремо подякував воїнам, які дають можливість українцям святкувати Великдень у безпеці.

Сам новообраний гарант святкував Великдень у Туреччині. Світлинами з відпочинку Володимира Зеленського вже поділилися місцеві ЗМІ. Вечеряючи в одному з престижних ресторанів Бодрума, він ненадовго зайняв місце кухаря, виявивши бажання посмажити м'ясо.

Як повідомляють, Володимир Зеленський вже відповів на деякі важливі державні питання. Зокрема, після новини щодо спрощеної видачі російських паспортів жителям Донбасу він порадив не спокушати українців можливістю отримання російського громадянства, оскільки жителі нашої держави вже вийшли з-під впливу пропаганди. Проте у Зеленського готові обговорювати умови співіснування України і Росії.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео