Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петро Порошенко пообіцяв взяти участь у наступних президентських перегонах

Петро Порошенко пообіцяв взяти участь у наступних президентських перегонах
112780 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Порошенко планує завершити все, що почав на посаді президента України. Тому через 5 років екс-голова держави візьме участь у виборах на найвищу посаду у державі. Про це він повідомив в інтерв’ю 20 травня після інавгурації Володимира Зеленського.

Петро Порошенко не збирається йти з великої політики. Більше того, тепер вже екс-президент збирається повторно боротися за цю посаду на наступних виборах у 2024 році. Таку обіцянку він дав в інтерв’ю виданню з Німеччини Die Welt.

Причиною, яка змусила Порошенка до цього рішення, політик назвав не бажання втримати владу, а прагнення зміцнити досягнення України і продовжити справи, які були розпочаті під час його першої президентської каденції.

Петро Порошенко зізнався, що з задоволенням допоможе новому голові держави порадами, якщо той їх потребуватиме. За словами п’ятого президента України, важливо не допустити втрати досягнутого, як це сталося 100 років тому. Порошенко зауважив, що пишається тим, що встиг зробити протягом п’яти років президентства, і перемогу Володимира Зеленського не вважає особистим програшем. Більше того, ситуацію, що склалася, він назвав утвердженням нової демократичної традиції, коли відбуваються чесні і вільні вибори.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео