Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Володимира Зеленського назвали прізвище представника президента у Кабміні

У Володимира Зеленського назвали прізвище представника президента у Кабміні
84736 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимир Зеленський продовжує збирати свою команду нових облич. Після оголошення помічників, заступників та радників стало відоме прізвище представника голови держави у Кабінеті Міністрів. Цю посаду отримав Андрій Герус.

Стало відомим прізвище нового представника Президента України в уряді. На цю посаду було обрано Андрія Геруса. Протягом кількох останніх років Герус був членом Національної комісії держрегулювання енергетики і комунальних послуг, а з 2017 року очолив Асоціацію споживачів енергетики і комунальних послуг. Перед цим він посідав посаду директора з інвестиційної діяльності у приватній компанії. У 2015 році вперше балотувався до Київради від партії «Самопоміч». У команді Володимира Зеленського Герус зарекомендував себе як досвідчений спеціаліст – у передвиборчому штабі тоді ще кандидата на посаду президента він був радником з питань енергетики, житлово-комунального господарства та антимонопольного регулювання.

Наказ про призначення посадовця представником президента у Кабінеті Міністрів з’явився на сайті Адміністрації президента 22 травня. Ще раніше, 21 травня, стало відоме прізвище голови Адміністрації Президента. Ним став адвокат Андрій Богдан, який вже має досвід роботи в уряді, а у 2014 році займав посаду радника губернатора Дніпропетровської області Ігоря Коломойського.

Теги: Герус,Президент,Кабмін,представник,посада,призначення

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео