Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В адміністрації президента прокоментували петицію про відставку Зеленського

В адміністрації президента прокоментували петицію про відставку Зеленського
84784 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петиція про відставку нового президента України є не більше ніж жартом. Так висловився голова Адміністрації президента Андрій Богдан. Законодавство не дає жодних підстав для вирішення подібних питань шляхом підписання петицій. Так пояснив ситуацію Богдан.

Андрій Богдан, який очолює Адміністрацію Президента, офіційно прокоментував ситуацію з петицією щодо відставки Володимира Зеленського з посади президента. У команді нового голови держави петицію сприймають як вдалий жарт. Однак згідно законодавству, повноваження президента мають чітко окреслені умови, і їх припинення не визначається таким чином.

Андрій Богдан зауважив: у команді Зеленського усвідомлюють, що не всі громадяни задоволені новим президентом. Однак надалі вони будуть робити все можливе, щоб збільшити кількість однодумців і викликати більшу підтримку серед населення.

Як відомо, перші ж рішення і зави новообраного президента викликали масовий спротив серед громадян. Результатом стало створення петиції з вимогою відставки Володимира Зеленського. Оскільки станом на вечір 23 травня петиція набрала більше 38 тисяч підписів, її зобов’язаний розглянути голова держави. Володимир Зеленський поки ніяк не прокоментував цей факт.

Теги: Зеленський,Президент,петиція,відставка,Богдан

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео