Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Зеленський вперше на новій посаді відвідав передову

Зеленський вперше на новій посаді відвідав передову
56822 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимир Зеленський здійснив свою першу робочу поїздку на передові позиції у зоні ООС у новому офіційному статусі. Верховний головнокомандувач проінспектував позиції українських військових у Станиці Луганській та місті Щастя. Подробиці візиту повідомив сайт Адміністрації президента.

На офіційному ресурсі Адміністрації президента з’явилися подробиці першого візиту Володимира Зеленського на передові позиції української армії у статусі Верховного головнокомандувача. 27 травня керівник держави опинився у самому центрі подій, за 400 метрів від позицій ворога. Протягом зустрічі президент вислухав Олександра Сирського, який керує Операцією об’єднаних сил, про нинішню ситуацію у зоні бойових дій.

Протягом візиту Зеленський мав бесіду з військовими, отримавши інформацію щодо побутових умов, у яких перебувають бійці на своїх позиціях, харчування, технічного та соціального забезпечення. Відвідавши пости спостереження та бліндажі у Станиці Луганській, Зеленський зробив висновок щодо необхідності покращення забезпечення військових. Підсумок голови держави був таким: військові, які захищають Україну, мають бути забезпечені нормальними умовами. Як відомо, у своїй промові на інавгурації Володимир Зеленський приділив особливу увагу питанню захисту українських територій та необхідності закінчити війну.

Теги: Зеленський,президент,візит,передова,військові,ООС

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео