Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Володимир Зеленський отримав запрошення від американського президента

Володимир Зеленський отримав запрошення від американського президента
225060 ПЕРЕГЛЯДІВ

Володимиру Зеленському надійшло офіційне запрошення від Дональда Трампа. Американський президент запропонував своєму українському колезі здійснити робочий візит до Вашингтона для обговорення важливих питань. Про це повідомили у прес-службі АП України.

У прес-службі Адміністрації президента України розповіли, що Володимир Зеленський отримав запрошення від свого американського колеги Дональда Трампа. У зверненні йдеться про офіційний візит до Вашингтона у якості нового керівника держави.

Одна з тем, які будуть обговорювати президенти обох країн – питання безпеки і підтримки суверенітету та територіальної цілісності України. Ці аспекти, а також питання розширення військової допомоги Україні, надання їй статусу військово-політичного союзника розкриваються у відповідному законопроекті, що буде представлено у конгресі США. За підсумками розгляду та прийняття цього законопроекту можливе розширення переліку видів зброї, яку Сполучені Штати можуть надати Україні.

За інформацією АП, дата майбутньої зустрічі точно не визначена. Її повідомлять пізніше. Цікаво, що попередньо Дональд Трамп планує зустрітися російським президентом на саміті «Великої двадцятки» у Японії 28 – 29 червня.

Теги: Зеленський,Трамп,запрошення,зустріч,президент,США

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео