Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Володимир Зеленський проведе велику прес-конференцію з нагоди 100 днів президентства

Володимир Зеленський проведе велику прес-конференцію з нагоди 100 днів президентства
56950 ПЕРЕГЛЯДІВ

У команді Володимира Зеленського планують проведення великої прес-конференції з нагоди 100 днів президентства. Про це повідомила Юлія Мендель, прес-секретар президента. За підсумками перших 100 днів голова країни має відзвітувати про проведену протягом цього періоду роботу.

Юлія Мендель повідомила про плани президента дати велику прес-конференцію по закінченню «випробувального терміну» тривалістю у 100 днів. Прес-секретар Зеленського повідомила, що на цей момент голові державі вже буде що представити загалу, оскільки його команда розпочала активні дії у різних напрямках державної діяльності.

Журналіст за фахом Юлія Мендель, яка від імені президента повідомляє українському суспільству новини робочих моментів Зеленського, анонсувала започаткування щоденних брифінгів. За її словами, голова держави має щільний графік для того, щоб кожного дня звітувати перед громадянами та часто спілкуватися з представниками преси. Тому цю функцію візьме на себе його прес-секретар. За словами Мендель, сучасний інформаційний простір дозволяє надавати щоденні оперативні звіти про роботу очільника держави, тому вона планує розпочати цю традицію найближчим часом.

Теги: Зеленський, прес-конференція, брифінг, звіт, прес-секретар

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео