Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

“Я заміную дім, в якому мешкають батьки Президента!” – такими словами пенсіонер погрожував поліції

“Я заміную дім, в якому мешкають батьки Президента!” – такими словами пенсіонер погрожував поліції
19989 ПЕРЕГЛЯДІВ

Поліція повідомляє, що 15 лютого вони отримали досить дивне повідомлення від пенсіонера, який повідомляв про те, що він замінує квартиру, де мешкають батьки Зеленського. Він вказував, що прагне це зробити через те, що в нього маленька пенсія.

За словами поліції, пенсіонер з Кривого Рогу повідомив поліцію про замінування квартири через те, що в нього маленька пенсія. Тих двох тисяч гривень йому не вистачає навіть для того, щоб сплатити комунальні послуги. А про те, щоб нормально жити він навіть і не думає. Поліція швидко відшукала того, хто надіслав це повідомлення. Це був пенсіонер 58 років, який у стані сильного алкогольного сп’яніння захотів особисто поспілкуватись із Президентом.

Чоловіка вже затримали. За завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян чоловікові може загрожувати від 1 до 6 років позбавлення волі (ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України). Деталі повністю наразі не відомі, слідство ще триває. Коли поліція зможе повністю встановити все, що тоді відбувалось, вони передадуть справу до суду. А поки нетверезий жартівник вимушений відбувати своє покарання в ізоляторі.

А ми нагадуємо, що вчора в Дніпрі сталася пожежа, в результаті якої сильно постраждав чоловік. Полум’я розповсюдилось досить швидко та обійняло майже 10 квадратних метрів. На щастя, життю чоловіка вже нічого не загрожує, проте причини виникнення пожежі слідчі все ще намагаються встановити. Всі, хто мешкає з ним в одному домі перелякалися, проте не постраждали, адже полум’я не встигло перекинутись на інші квартири. Пожежники попереджають, що у зв’язку з сильними вітрами, варто бути обережними із вогнем. Зараз вітер роздмухує його із неймовірною швидкістю, тож пожежники можуть не встигнути вас витягти.

Автор: redactor.newsukraine

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео