Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Офіс Президента підтримує введення додаткових санкцій для Росії

Офіс Президента підтримує введення додаткових санкцій для Росії
25093 ПЕРЕГЛЯДІВ

Заступниця керівника Офісу Президента Юлія Свириденко під час закордонної конференції висловила позицію щодо санкцій для Росії. Вона заявила, що такі запровадження будуть корисними ще до закінчення війни. Посилений устав має діяти до повного припинення бойових дій та повернення українських територій. Для України важливо працювати зі Штатами у двосторонньому співробітництву.

Підтримка США в рішенні України стосовно санкцій є важливою - це гарант ефективності та координація дій з боку України, США та ЄС. Для належних переговорів Нормандський та Мінський формат компетентні та потужні для тиску на російську владу.

Сам Байден закликає Зеленського активно боротися з корупцією та підвищувати кваліфікаційні повноваження української Ради та покращувати судову реформу, аби все ближче наблизитися до повноцінного партнерства зі Сполученими Штатами та Європейським Союзом.

Юлія Свириденко підкреслила «готовність України до вступу в НАТО» та дотримання чіткого розпорядку від США.

Які пріоритети стоятимуть на шляху до санкцій для Росії?

·       Кіберзагрози;

·       Дезінформація та поширення фейкових подій з боку російських ЗМІ;

·       Збереження проєкту «Північний потік-2» та запобігання економічної кризи та енергетичної небезпеки;

Зі Сполученими Штатами Україна планує розвивати сільське господарство, ядерну енергетику та космічні проєкти.  Наразі Компанія Ілона Маска погодилася випустити на орбіту український супутник «СІЧ 2-1».  Вартість запуску становитиме мільйон доларів та планується запускатись на 30-річчя Незалежності України. Переговори почалися ще в грудні минулого року.

Колишній Президент України Леонід Кравчук своєю чергою висловився про Донбас: «Росія не визнає себе стороною конфлікту та блокує переговори щодо вирішення війни на Сході. Якщо такі дії будуть продовжуватись і надалі, доведеться йти виключно радикальними кроками». Активність та санкції посилюватимуть тиск на Росію та відповідатимуть їх же діям: на силові зміни відповідати силою, на переговорах відповідати лише договорами.

 

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео