Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Вирок суду організаторам нарколабораторії в столиці: Київська спеціалізована прокуратура

Вирок суду організаторам нарколабораторії в столиці: Київська спеціалізована прокуратура
20339 ПЕРЕГЛЯДІВ
 

   За публічного обвинувачення Київської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону засуджено двох спільників, які організували виробництво наркотичної речовини амфетамін в особливо великих розмірах в одному з сіл на Київщині з метою подальшого збуту у м. Києві та області.

   Установлено, що раніше судимий громадянин України з 2017 року неодноразово займався реалізацією канабісу та психотропних наркотичних речовин серед військовослужбовців військового навчального центру «Десна». Пізніше, у 2019 році він організував виробництво психотропної наркотичної речовини – амфетаміну у с. Любарці Київської області. Для реалізації наркотичної речовини він долучив спільника – мешканця м. Києва.

   У серпні, 2019 року, під час передачі ним спільнику понад 1 кг виготовленого амфетаміну, обидва учасники організованої злочинної групи були затримані правоохоронцями. Під час санкціонованого судом обшуку за місцем проживання зловмисників та у орендованих ними приміщеннях було виявлено та вилучено амфетаміну в осбливо великих розмірах та пакет з канабісом.

   30 серпня Бориспільський міськрайонний суд Київської області, ознайомившись з ретельно зібраною доказовою базою сторони обвинувачення – Київської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону, визнав обох подільників винними у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311  та ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.

   Суд ухвалив обом членам організованої групи вирок -10 та 9 років позбавлення волі відповідно, з конфіскацією майна.

   Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону послідовно вживає заходів щодо викорінення обігу наркотичних засобів серед військовослужбовців.

 

Прес-служба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону

Теги: Київська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Центрального регіону,раніше судимий,нарколабораторія, 1 кг амфетаміну, «Десна»,канабіс,амфетамін,вирок суду

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео