Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Одесі двоє молодиків здійснили напад на жінку

В Одесі двоє молодиків здійснили напад на жінку
372529 ПЕРЕГЛЯДІВ

Коли люди шукають легкої наживи, вони ладні на що завгодно. Навіть вчинити напад на людину, котра займається своїми справами і нікого не чіпає. Саме це відбулося в Одесі.

Відомо, що жінка просто йшла вулицею та говорила телефоном. Вона нікого не чіпала, не говорила на якісь теми, могли б когось спровокувати чи викликати агресію. Але зловмисники вирішили легко нажитися на жінці. Можливо їх "спокусило" те, що жінка була літнього віку, їй 60. Вони сподівалися, що не отримають ніякої відсічі й легко зможуть поцупити й гаджет, й інші її речі.

Молодики вдарили жінку по голові та висмикнули у неї з рук телефон. Намагалися викрасти вони й сумку, але вона змогла її втримати в руках, тому їм вдалося лише відірвати ручку від неї. Після цього вони швидко покинули місце злочину. Але не сподівалася, що вона зможе зателефонувати до поліції.

Потерпіла звернулася за допомогою до людини, що йшла недалеко від неї. Вона розповіла про ситуацію, що відбулася, та попросила скористатися телефоном. Після цього вона зателефонувала до патрульної поліції. Ситуація сталася буквально серед білого дня, тому на місце швидко прибули поліцейські. Вони оперативно відправилися на пошуки зловмисників, адже якраз у цьому районі відбувалися патрулі. І вже скоро правопорушники були затримані фактично "на гарячому", у кишені одного з них було знайдено телефон потерпілої.

Затриманими виявилися два брати, 23-х та 26-и років. Вони з Одеської області, проте насправді в Одесу вони не планували потрапити. Вони випадково вийшли у місті коли направлялися на роботу. І як виявилося, 26-річного чоловіка вже затримували. Він вже був судимий за таку ж ситуацію.

Затриманим тепер доведеться відповісти. Кваліфікація злочину – частина 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Це стаття про грабіж поєднаний з насильством, скоєні кількома особами. Тепер їм загрожує позбавлення волі від чотирьох до шести років. "Легка нажива" виявилася з важкими наслідками.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео