Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

російські окупанти планують масове заселення Запоріжжя

російські окупанти планують масове заселення Запоріжжя
175402 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мер Мелітополя Іван Федоров, який незабаром очолить Запорізьку обласну адміністрацію, стверджує, що російські окупанти задумали провести масове переселення громадян Російської Федерації, Білорусі та Казахстану на захоплену частину Запорізької області.

Про це Іван Федоров повідомив під час телемарафону.

«Противник затвердив нову програму, яку вони назвали «Запорізька цілина». Вони намагаються провести масове переселення громадян РФ на тимчасово окуповану територію. І це не обмежується громадянами РФ; зараз вони шукають людей з різних куточків Росії, громадян Білорусі та Казахстану, щоб залучити їх на тимчасово окуповану територію», - повідомив мер окупованого міста.

За його словами, таким чином ворог має намір вирішити дві проблеми.

«По-перше, приглушити спротив, який продовжує існувати на тимчасово окупованій території, замінивши генофонд та населення.

По-друге, у них великий дефіцит кадрів на тимчасово окупованій території, оскільки наші мешканці не згодні масово співпрацювати з ворогом. У них дефіцит лікарів в співвідношенні 1:4, і також дефіцит будівельників.

Отже, вони готові наймати кадри, щоб ті переїжджали на тимчасово окуповану територію, оселялися в наші захоплені квартири та будинки, тим самим вирішуючи свої демографічні проблеми», - заявив Іван Федоров.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео