Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Донеччині розпочали закриття шкіл на карантин

На Донеччині розпочали закриття шкіл на карантин
28321 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Краматорську заявили про закриття шкіл. Ця тимчасова міра є необхідною. Вона спричинена підвищенням епідемічного порогу захворюваності на грип та вірусні інфекції. Про це повідомили у профільному департаменті міської ради.

Денис Ошурко, який обіймає посаду секретаря міської ради Краматорська, повідомив про підписання розпорядження щодо призупинення навчального процесу у всіх міських школах. Причиною стало досягнення критичної кількості захворювань на грип та ГРВІ. Перевищення порогу епідемії у зазначеному місті на цей момент складає більше ніж 67 відсотків.

За словами секретаря міської ради, карантин попередньо триватиме з 5 до 11 грудня. Якщо ситуація у місті не покращиться, карантин може бути продовжений. Крім припинення навчання, міська влада запроваджує цілий комплекс заходів відповідно до спеціального наказу Міністерства охорони здоров’я, які мають за мету профілактику гострих вірусних інфекцій і грипу.

Зростає кількість хворих і в інших містах. Зокрема, з початку місяця фіксують активізацію інфекційних захворювань у столиці.  Там офіційно зареєстрованих хворих вже понад 14 тисяч осіб. Проте запроваджувати карантин у столичних школах наразі не планується.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео