Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Чи зможуть проголосувати жителі «сірої зони»?

Чи зможуть проголосувати жителі «сірої зони»?
112604 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Донецькому селі Катеринівка, що перебуває у так званій сірій зоні, вибори можуть бути зірвані через перманентні обстріли, які тривали протягом кількох днів перед другим туром. У місцевій виборчій комісії повідомили про те, що бюлетені для жителів села не були доставлені через небезпеку.

19 квітні представники однієї з окружних виборчих комісій Донеччини повідомили про можливий зрив виборів у їхньому населеному пункті. Члени виборчої комісії села Катеринівка намагалися привезти своїм жителям бюлетені для проведення виборів 21 квітня. Оскільки неподалік лунали постріли, а бойовики продовжували збройні атаки, на блокпості організаторів виборчого процесу завернули назад. Як пояснили представники збройних сил, проїзд заборонили через небезпеку обстрілів та замінування.

Катеринівка фактично перебуває під контролем Збройних сил України. Однак оскільки населений пункт знаходиться на лінії розмежування, він часто наражається на небезпеку з боку бойовиків. Так, 29 березня представники Катеринівської виборчої комісії вже потрапляли під обстріли. Тоді обійшлося без жертв, і бюлетені для проведення першого туру президентських виборів вдалося доставити до села.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео