Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Львів урочисто святкує День народження

Львів урочисто святкує День народження
56720 ПЕРЕГЛЯДІВ

3 – 5 травня у Львові відзначається День міста. Цього року святкування є особливо цікавим і урочистим – 763-тю річницю Міста Лева вирішили влаштувати у стилі ретро. У програмі – музичні концерти, мистецькі виставки та майстер-класи. Однією з головних подій стане тематичний ретро-фестиваль.

На 3 – 4 травня припадає відзначення Дня народження туристичної Мекки України Львова. Цього року Місту Лева виповниться 763 роки. Програма святкування цього року особлива – основною сталевою домінантою є ретро-стиль, обраний організаторами.

Головним центром подій цих вихідних стала Площа Ринок. Саме там відкрили основну сцену – місце проведення низки концертів, у тому числі виступу місцевого симфонічного концерту, чоловічої хорової капели, ансамблю народного співу, джазового колективу та інше.

Усі бажаючі зможуть відвідати майстер-класи, лекції та культурні і мистецькі виставки. Локацією для культурно-познавальних заходів обрали внутрішній дворик Ратуші.

Одним з найцікавіших заходів цього року стане Retro Lviv Festival, який проходитиме у парку імені Богдана Хмельницького. Цей фестиваль вперше проведуть у Львові. Організатори вже запланували велику кількість цікавих заходів. Серед них – Вінтажний Маркет, Ретро-виставка автомобілів, майстер-класи. Парк вирішили поділити на кілька тематичних зон – Ретро Бюті Зона, зона танцювальних майстер-класів, фуд-корт та інші.

У суботу 4 травня традиційно відбулася міська хода, що увінчалася театралізованою передачею ключів від міста. Цих вихідних місцеві театри та музеї запрошують на цікаві вистави та експозиції.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео