Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Волині до Дня матері встановили незвичайний рекорд

На Волині до Дня матері встановили незвичайний рекорд
140784 ПЕРЕГЛЯДІВ

12 травня в Україні святкують День матері. З його нагоди у Луцьку встановили черговий рекорд – максимальна кількість жителів міста взяла участь у незвичайному флешмобі «Подзвони своїй мамі, привітай її через SМS».

12 травня лучани незвично відсвяткували День матері, що традиційно проходить у другу неділю місяця. Цього року в обласному центрі Волинської області провели флешмоб «Подзвони своїй мамі, привітай її через SМS». Суть заходу – у тому, щоб своїх матерів одночасно привітали зі святом та висловили вдячність якомога більше громадян, які мають при собі символічні вишиті рушники. Точна кількість учасників флешмобу поки невідома, але цей незвичний рекорд активістам вдалося подужати.

Традиційно для цього дня Луцьк був прикрашений рушниками – у місті проходив вже десятий за рахунком фестиваль «Вишиті обереги єднання». Ідея започаткування цього фестивалю належить заслуженому діячу мистецтв Віталію Іваницькому. Саме з його ініціативи лучани у цей день почали прикрашати балкони, вікна своїх осель, офісів і підприємств вишитими рушниками.

На сьогоднішній день Луцьк вже має 14 національних рекордів, серед яких, окрім цьогорічного, - найдовший рушник, найбільший бутерброд з салом та інші.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео