Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Електронне кримінальне провадження, тренінги та європейський досвід - у прокуратурі Донецької області обговорили важливі питання з реформування органів прокуратури

Електронне кримінальне провадження, тренінги та європейський досвід - у прокуратурі Донецької області обговорили важливі питання з реформування органів прокуратури
84926 ПЕРЕГЛЯДІВ

20 червня у приміщенні прокуратури Донецької області  пройшла презентація розширеного мандату Консультативної місії Європейського Союзу  (КМЄС) з питань реформування сектору цивільної безпеки в Україні та визначення конкретних планів щодо майбутнього розгортання роботи другого мобільного підрозділу місії в Південно-Східному регіоні України.

У ознайомчій зустрічі брали участь перший заступник прокурора області Олександр Лівочка та представники  КМЄС  в Україні: виконувач обов’язків Голови місії Фредерік Весслау, керівник апарату Пітер Бах та фахівець з планування і звітності Ларс Найсіг.

Темою для обговорення стала підтримка КМЄС правоохоронних органів регіону та оцінка потреб, необхідних для плідної роботи органів прокуратури Донеччини. Зокрема розглядалось питання майбутньої співпраці прокуратури з другим мобільним підрозділом  КМЄС в Україні, відкриття якого планується у м. Маріуполі у вересні 2019 року.

Підводячи підсумки зустрічі, сторони домовились про подальшу участь прокуратури області в реалізації проектів КМЄС, направлених на реформування органів прокуратури, поліції та судової влади, впровадження з урахуванням європейського досвіду системи оцінювання ефективності роботи прокурорів, електронного кримінального провадження та проведення навчальних тренінгів. 

 

 

Теги: #законісправедливість

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео