Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Прокурори Донеччини взяли участь у навчально-методичному семінарі з підвищення професійного рівня

Прокурори Донеччини взяли участь у навчально-методичному семінарі з підвищення професійного рівня
169010 ПЕРЕГЛЯДІВ

21 та 24 червня у приміщенні прокуратурі Донецької області в м. Маріуполі та у Краматорській місцевій прокуратурі відбувся навчально-методичний семінар з підвищення професійного рівня прокурорів «Школа публічного обвинувача».   

         

У заході, який є неодмінною умовою підвищення кваліфікації прокурорів та дає можливість обговорити у живому діалозі актуальні питання кримінального судочинства, взяли участь судді Донецького апеляційного суду, прокурори регіональної та місцевих прокуратур, відповідальні за даний напрям роботи, а також молоді спеціалісти.

         

З окремими питаннями підтримання публічного обвинувачення у суді, щодо причин ухвалення реабілітуючих судових рішень та практики Європейського Суду з прав людини  перед учасниками семінару виступили працівники управління підтримання обвинувачення у суді.  

За участі суддів Донецького апеляційного суду обговорені основні проблемні питання, що виникають під час перегляду судових рішень в апеляційному та касаційному порядках за документами прокурорського реагування. Також прокурори місцевих прокуратур вирішили задачі із застосування під час судового розгляду кримінального та кримінального процесуального законів з урахуванням практики Верховного Суду.

По закінченню заходу учасники обмінялись думками щодо особливостей роботи на зазначеному напрямку.

Теги: #законісправедливість #Донецька область #прокуратура #семінар

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео