Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Закони #ЧужихДітейНеБуває на Полтавщині діють: 17 810 дітей отримали кошти на належне утримання

Закони #ЧужихДітейНеБуває на Полтавщині діють: 17 810 дітей отримали кошти на належне утримання
253304 ПЕРЕГЛЯДІВ

На виконанні у відділах державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Полтавській області перебуває 23 580 виконавчих документів про стягнення аліментів. Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту права дитини на належне утримання шляхом вдосконалення порядку примусового стягнення заборгованості зі сплати аліментів» дав можливість  дієвіше впливати на злісних неплатників аліментів державними виконавцями області.

«Уникнути відповідальності не вдасться нікому. Кожен повинен виконувати свої зобов’язання, а піклуватися про власних дітей – один із головних обов’язків батьків», - наголошує очільник юстиції Полтавщини Олег Тимченко.

З початку року на користь дітей стягнули 149 539 180 грн. 64 927 853 грн  з них - суми стягнуті із застосуванням до боржників заходів, передбачених Законом України «Про виконавче провадження» (боржників обмежували у праві виїзду за кордон, керування автомобілем, користуватися зброєю та полювати, злісних неплатників притягували до суспільно корисних робіт).

Завдяки вмотивованій дії державних виконавців області кошти на утримання отримали 17 810 дітей.

 

Теги: Полтава,ЮстиціяПолтавщини,ЧужихДітейНеБуває

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео