Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

#ВідкрийКнижкиДітям: Одеська юстиція долучилася до соціального проекту - збору книжок для діте

#ВідкрийКнижкиДітям: Одеська юстиція долучилася до соціального проекту - збору книжок для діте
170647 ПЕРЕГЛЯДІВ

Головне територіальне управління юстиції в Одеській області завжди охоче приєднується до різноманітних соціальних проектів.

Проект #ВідкрийКнижкиДітям, спрямований на «відкриття нових горизонтів» діткам, які виховуються у дитячих будинках, не став виключенням.

У рамках ініціативи, організованої адвокатом Віталієм Соловеєм та активістом Денисом Денисовим представник Одеської юстиції разом з громадськими діячами завітали до Одеської спеціалізованої школи - інтернату № 88 та вручили книжечки вихованцям закладу.

Діти дуже зраділи таким подарункам, адже для них – це можливість пізнавати щось нове та разом з героями книжок занурюватися у нові дивовижні світи.

Дітки разом з дорослими розігрували різноманітні сценки, направлені на розширення знань у сфері права та запевнили гостей, що таке явище як булінг їм незнайоме, адже вони живуть дружно та завжди підтримують один одного.

Зазначимо, що збір книжок триватиме на постійній основі у 302 кабінеті  Головного територіального управління юстиції в Одеській області за адресою: м. Одеса, вул. Богдана Хмельницького, 34. Формування та їх подальша передача до дитячих будинків відбуватиметься щоп’ятниці.

Враховуючи вищевказану ініціативу, усім, хто має бажання та можливість, пропонуємо приєднатися до даної акції. Приймається уся дитяча література, яка знаходиться у хорошому стані.

Допомагати тим, хто цього потребує буває дуже легко.  

Давайте робити цей світ добрішим разом!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео