Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Всеукраїнський тиждень протидії булінгу: в Одесі відбувся показ дитячих кінофільмів

Всеукраїнський тиждень протидії булінгу: в Одесі відбувся показ дитячих кінофільмів
57952 ПЕРЕГЛЯДІВ

У рамках Всеукраїнського тижня протидії булінгу в Одесі, у Южному парку, відбувся показ дитячих кінофільмів «Стоп булінг».

Кінофільми «Стоп булінг» - це дитячі фільми, що були відзняти школярами під час фестивалю живого кіно, що відбувся на Одещині цьогоріч.

Школярі області у віці від 8 до 18 років протягом 3 місяців знімали власні фільми, в яких виступили сценаристами, режисерами та акторами, зі своїми поглядами на проблему булінгу та шляхами її вирішення.

«Краще ніж самі діти про проблему булінгу вам ніхто не розповість. Саме тому сьогодні ми зібрали вас для спільного перегляду стрічок, відзнятих вашими однолітками, щоб ви могли побачити зі сторони, які згубні наслідки можуть мати ваші, на перший погляд, безневинні жарти», - наголосив очільник Одеської юстиції Руслан Сауляк школярам перед початком кінопоказу.

Діти дуже уважно переглядали кінострічки і погодилися з організаторами показу, що набагато краще витрачати свій час на такі цікаві та важливі речі як зйомки власних кінофільмів, гра в футбол, малювання і почуватися щасливими, аніж кривдити один одного, бути байдужими та при цьому відчувати пригнічення та біль.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео