Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Одещині у неплатника аліментів відібрали половину будинку в рахунок погашення боргу

На Одещині у неплатника аліментів відібрали половину будинку в рахунок погашення боргу
170945 ПЕРЕГЛЯДІВ

На виконанні у Кілійському районному відділі ДВС перебувало провадження про стягнення аліментів з батька на утримання неповнолітніх доньки та сина.

У зв’язку з тим, що заборгованість по сплаті аліментів перевищила суму платежів за 1 рік, державним виконавцем на боржника було накладено штраф у розмірі 20 %.

Також було складено протокол про вчинення боржником адміністративного правопорушення, що полягало у несплаті аліментів.

Постановою Кілійського районного суду Одеської області боржника було визнано винним у вчиненні правопорушення та призначено покарання у вигляді 120 годин суспільно корисних робіт.

Оскільки батько і надалі ухилявся від виплати аліментів державним виконавцем було прийнято рішення про накладення арешту на 1/2 частину житлового будинку, належного боржнику, після чого було здійснено його оцінку та передано на реалізацію.

Так як торги не відбулися, державним виконавцем було запропоновано стягувачу залишити не реалізоване майно в рахунок погашення боргу.

«Таким чином стягувач отримала житловий будинок, у якому проживала разом з дітьми, у повну власність, так як інша частина вже належала їй», - підсумував очільник юстиції Руслан Сауляк.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео