Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На 37 мільйонів гривень більше ніж минулого року – в Миколаївській юстиції розповіли про здобутки держвиконавців в напрямі стягнення аліментів

На 37 мільйонів гривень більше ніж минулого року – в Миколаївській юстиції розповіли про здобутки держвиконавців в напрямі стягнення аліментів
116722 ПЕРЕГЛЯДІВ

З початку року державні виконавці Миколаївщини стягнули майже 125 мільйонів гривень аліментів, що на 37 мільйонів більше ніж за аналогічний період минулого року і на 6 мільйонів перевищує показник 2018 року в цілому. Про це повідомили в Головному територіальному управлінні юстиції у Миколаївській області.
За словами начальника регіонального управління юстиції Романа Возняка, підтримувати такі високі результати дозволяють механізми впливу на безвідповідальних батьків, передбачені законом #ЧужихДітейНеБуває. Серед них – система економічних санкцій, запуск публічного реєстру злісних неплатників аліментів, арешт і реалізація арештованого майна, призначення суспільно корисних робіт тощо.
«Підтвердженням дієвості закону є випадки повного погашення одним платежем боргів, які не сплачувалися роками та налічували суми до 200 тисяч гривень аліментів, у Вітовському 198 тисяч, а в Корабельному районі боржник виплатив 145 тисяч боргу та майже 60 тисяч штрафу», - зауважив очільник Миколаївської юстиції.
Відзначимо, що з початку дії законів #ЧужихДітейНеБуває, а саме з 06 лютого 2018 року в регіоні стягнули вже майже 240 мільйонів гривень.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео