Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Дніпрі просто неба пройде автокінофестиваль

У Дніпрі просто неба пройде автокінофестиваль
63112 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вісім найкращих українських фільмів безкоштовно покажуть на LED-екрані 9x5 метрів у автоформаті на фестивалі FESTinCAR2020. Насолодитися переглядом можна буде протягом трьох днів — 31 липня, 1 та 2 серпня на території стадіону «Метеор». Про це йдеться на сторінці автокінофестивалю у соцмережі.

Участь у фестивалі безкоштовна, кількість місць обмежена. Для того, щоб гарантовано потрапити на покази, треба зареєструватись: https://festincar2020.ticketforevent.com/. Контроль квитків буде відбуватись безконтактно, а звук транслюватиметься на FM-хвилі. Глядачі зможуть залишатися у своїх авто й насолоджуватись безпечним переглядом.

У перший день кінофестивалю на глядачам пропонують о 18.00 переглянути комедію за участю яскравої Ірми Вітовської «Мої думки тихі», а о 21.00 розпочнеться показ національного претендент від України на премію «Оскар» за найкращий фільм іноземною мовою, драми «Додому».

1 серпня покази стартують о 15 годині, можна буде переглянути комедію «11 дітей з Моршина», «Героя мого часу» та україно-французько-ісландський трилер «Гірська жінка: на війні». 2 серпня до уваги поціновувачів кіномистецтва — історико-драматичний фільм на основі однойменного кінороману Віктора Веретеннікова «Гетьман», документальний фільм виробництва України, Латвії та Німеччини, національний претендент від України на премію «Оскар» за найкращий фільм іноземною мовою «Українські шерифи», ще один національний претендент від України на премію «Оскар» за найкращий фільм іноземною мовою «Донбас», комедійний блокбастер «DZIDZIO Контрабас». Перегляд кінострічок розпочнеться з 12 години.

Спеціально для глядачів організатори підготували ексклюзивні відеозвернення від творців кінокартин.

Теги: фестиваль,авто ,кіно , Дніпро,стадіон «Метеор»,FESTinCAR2020

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео