Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В академії музики ім. Глінки встановили італійський орган

В академії музики ім. Глінки встановили італійський орган
22122 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інструмент відомої італійської фірми Viscount здатний генерувати найбільш автентичний звук церковних органів. Новий орган надає можливість влаштовувати концерти за участі провідних виконавців. Про це йдеться у повідомленні пресслужби Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

У концерт-холі Дніпропетровської академії музики ім. Глінки з`явився італійський концертний орган, придбаний обласним коштом за 772 тисячі гривень.
Як повідомляють в управлінні культури, національностей та релігій ДніпроОДА, у відтворенні звуків орган Ouverture від Viscount використовує унікальну технологію.

«Вона заснована на створенні складних математичних алгоритмів, здатних імітувати фізичні та акустичні явища. В результаті кожна нота, кожен акорд відтворюються так само, як в оригінальному інструменті», — зазначають у ДніпроОДА.

Новий інструмент стане у нагоді не тільки шанувальникам музики, а й надасть можливість запрошувати видатних виконавців. До того ж, завдяки йому, студенти та викладачі академії зможуть розширювати музичний репертуар.

Теги: академія імені Глінки,орган, Дніпро

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео