Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Дніпрі з 1 вересня відновлюється повноцінна робота тролейбусних маршрутів № 10 та № 12

У Дніпрі з 1 вересня відновлюється повноцінна робота тролейбусних маршрутів № 10 та № 12
21144 ПЕРЕГЛЯДІВ

Водії попереджені про безоплатний проїзд школярів у електротранспорті та знижку у 25% у автобусах. Загальну кількість транспорту на лініях обіцяють збільшити на 10-20%. Про це повідомляють у департаменті транспорту та інфраструктури.

З початком нового навчального року у місті традиційно зростає пасажиропотік. Тож, з 1 вересня відновлюється повноцінна робота до бульвару Слави тролейбусних маршрутів №10 і №12, на які виїдуть 5 та 6 машин відповідно.
У департаменті транспорту зазначають, що кількість рухомого складу на інших міських маршрутах буде збільшена вже з 1 вересня. До того ж, розпочнеться моніторинг потоку пасажирів на ключових вузлах та зупинках. За результатами в кількість рухомого складу будуть вноситися зміни.

«Усі водії ознайомлені з рішенням Дніпровської міської ради №50/54. Воно встановлює безоплатний проїзд школярів в електротранспорті та метрополітені, а в автобусах надає право на 25% знижку, за умови наявності учнівського квитка. Це рішення діє впродовж усього року, незалежно від часу доби, дня тижня та канікул», — повідомляють у департаменті.

Теги: тролейбус, Дніпро,безоплатний проїзд

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео