Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Дніпрі затримано банду, яка тероризувала фермерів

У Дніпрі затримано банду, яка тероризувала фермерів
22232 ПЕРЕГЛЯДІВ

Злочинці вимагали гроші за «дозвіл» займатися сільськогосподарською діяльністю, погрожували розправою та знищували майно. До складу злочинного угруповання входило троє чоловіків. Про це йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції в Дніпропетровській області.

Затримано бандитів під час отримання першої частини грошей, яку мали передати фермери, аби їм та родинам дали спокій. Вимагати кошти злочинці почали місяць тому — свій «дозвіл» оцінили у 4 мільйони гривень. Коли фермери вчасно не відреагували, почалися погрози фізичної розправи, а потім і реальні дії. Чоловіки підпалили територію біля зерносховища та обстріляли його. Фермери погодилися заплатити, під час передачі першої частини у розмірі 700 тисяч гривень злочинці були затримані.

Ними виявилися троє чоловіків, мешканці Дніпра, Синельникового та Солонянського району. Під час обшуків за місцем мешкання та в автомобілях затриманих вилучено грошові кошти, зброю та боєприпаси.

«Наразі всіх фігурантів затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, — повідомляють у поліції. — Їм загрожує відповідальність за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України (вимагання), що передбачає від трьох до семи років позбавлення волі».

">

 

Теги: злочинне угруповання,вимагання,фермери, Дніпро

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео