Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Дніпропетровщині 18-річний юнак поранив ножем оперативника

На Дніпропетровщині 18-річний юнак поранив ножем оперативника
39553 ПЕРЕГЛЯДІВ

Правоохоронець отримав проникаюче поранення у живіт. У тяжкому стані його доставили до лікарні та прооперували. Наразі його життю нічого не загрожує.

Як повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області, 7 жовтня поліцейські Краматорського відділення поліції у Кам’янському проводили слідчі заходи у рамках кримінального провадження, відкритого за фактом шахрайства. Для збору доказів правоохоронці прибули до місця навчання 18-річного юнака. При спробі отримати від нього пояснення хлопець несподівано накинувся на одного з правоохоронців з ножем, а потім почав тікати від поліцейських.

В результаті спецпризначенці полку поліції особливого призначення спільно з оперативними співробітниками міста та області затримали хлопця, коли родичі намагалися вивезти його за межі Дніпропетровської області.

Пораненого оперативника прооперували, його життю нічого не загрожує.

Наразі юнака, який посягав на життя працівника правоохоронного органу, затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від дев’яти до п’ятнадцяти років або довічне ув’язнення.

Теги: поранив ножем,оперативник,зловмисник ,Кам'янське,спроба затримання

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео