Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

На Дніпропетровщині було ліквідовано міжрегіональний канал збуту наркотиків

На Дніпропетровщині було ліквідовано міжрегіональний канал збуту наркотиків
59810 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мешканці Запорізької області вирощували у себе вдома наркотичні речовини, після чого почали їх перевезення до Дніпра, тим самим налагодивши міжрегіональне сполучення.
Ввечері 24 жовтня поліцейські управління кримінального розшуку зупинили автомобіль «Volkswagen», із якого вилучили більше кілограму висушеного канабісу. Після цього поліцейські по місцю проживання чоловіків, які знаходилися в авто, направилися у місто Пологи Запорізької області, де були проведені ще обшуки. Внаслідок цього поліцією було вилучено ще більше 4-х кілограмів подрібненої марихуани, розфасованої у банках.
Після розслідування стало відомо, що підозрювані планували перевезти наркотичні речовини до Дніпра та в Дніпропетровську область на збут. Також вияснилося, що один із чоловіків, що знаходився в автомобілі, вже раніше був причетний до кримінального розшуку за збут наркотичних речовин.
Слідчі заходи після затримання підозрюваних відбулися по всім правилам ККУ, внаслідок чого один із фігурантів справи був одразу затриманий за статтею №208. З приводу іншого підозрюваного, його взяття під варту ще вирішується судом.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео